We can accompany you

Dans vos projets d'innovation culinaire

Keep up to date with the latest news, as well as monitoring our studies

Sign up to our Premium access and get weekly news sent direct to your inbox with the latest publications and limited access to our latest monitoring.

When you subscribe to the Premium formula, you will have full access to our updated publications, regulatory monitoring and scientific and consumer studies. You will also have access to our database started 12 year ago on nutrition, regulation and innovation monitoring.
(In French language only)

Sciences et santé
Effet cardio-protecteur des myrtilles : un mécanisme d’action dévoilé

Plusieurs études ont suggéré que les myrtilles possédaient un impact cardio-protecteur, du fait...

23.10.2020

Go
Sciences et santé
La supplémentation en HMB et vitamine D chez la personne âgée améliore la fonction musculaire : étude clinique.

La perte de masse musculaire (ou masse maigre) constitue l’un des principaux enjeux de la...

23.10.2020

Go
Veille réglementaire
UK : des allégations environnementales jugées comme trompeuses dans une publicité

Aux UK, une publicité de la marque Quorn mettant en avant des allégations environnementales a...

22.10.2020

Go
Actus Foodinnov L'oeil des experts
L’AVIS D’EXPERT : Du sirop d’érable pour sucrer, lier et enrichir les crackers chez Inoa

Chaque mois, FOODINNOV GROUP participe à l’édition du magazine PROCESS ALIMENTAIRE. Retrouvez...

22.10.2020

Go

Subscription

To access all our articles, freemium and premium, create an account on FoodInnov Group!

Pourensavoirplus

Subscribe to your watch

Login

Do you want to access our entire blog, to stay informed about the latest trends?

Subscribe by creating an account, then access the PREMIUM section with unlimited access to our articles