We can accompany you

Dans vos projets d'innovation culinaire

Keep up to date with the latest news, as well as monitoring our studies

Sign up to our Premium access and get weekly news sent direct to your inbox with the latest publications and limited access to our latest monitoring.

When you subscribe to the Premium formula, you will have full access to our updated publications, regulatory monitoring and scientific and consumer studies. You will also have access to our database started 12 year ago on nutrition, regulation and innovation monitoring.
(In French language only)

Sciences et santé
Maladies inflammatoires chroniques de l’intestin : intérêt des polyphénols de la mangue ?

Les bénéfices des polyphénols, quelle que soit leur origine, sont régulièrement décrits. On...

26.03.2020

Go
Sciences et santé
Fructose alimentaire et lipogenèse hépatique : le microbiote intestinal comme intermédiaire

Le fructose fait partie des glucides que l’on trouve dans de nombreux aliments, que ce soit à...

26.03.2020

Go
Produits et Tendances
Le groupe Bel investit le marché des produits laitiers végétaux

Bel, connu pour ses marques La Vache qui rit, Kiri, Babybel, Boursin… confirme son souhait...

26.03.2020

Go
Produits et Tendances
Hari&Co débarque au rayon frais avec ses galettes et boulettes de légumineuses

La start-up Lyonnaise, Hari&Co, poursuit son ambition de proposer aux consommateurs une...

26.03.2020

486 Vue(s)
Go

Subscription

To access all our articles, freemium and premium, create an account on FoodInnov Group!

Pourensavoirplus

Subscribe to your watch

Login

Do you want to access our entire blog, to stay informed about the latest trends?

Subscribe by creating an account, then access the PREMIUM section with unlimited access to our articles