We can accompany you

Dans vos projets d'innovation culinaire

Keep up to date with the latest news, as well as monitoring our studies

Sign up to our Premium access and get weekly news sent direct to your inbox with the latest publications and limited access to our latest monitoring.

When you subscribe to the Premium formula, you will have full access to our updated publications, regulatory monitoring and scientific and consumer studies. You will also have access to our database started 12 year ago on nutrition, regulation and innovation monitoring.
(In French language only)

Sciences et santé
Un jus de pomme traité avec des enzymes améliore la glycémie et l’insulinémie

Il est attendu que le pic glycémique après l’ingestion d’un aliment où le gluconate...

17.10.2019

Go
Sciences et santé
Appréciation de l’amertume et de l’astringence chez les personnes en surpoids

L’amertume et l’astringence (sécheresse) sont des attributs sensoriels...

17.10.2019

Go
Actus nutrition
Les Français et le végétal : résultats d’une enquête Ipsos pour A Bicyclette

En partenariat avec l’institut de sondages Ipsos, la marque de desserts végétaux A Bicyclette...

17.10.2019

Go
Veille réglementaire
Feu vert de l’Efsa pour l’autorisation de la pulpe de cacao en tant que novel food traditionnel

L’Efsa vient de publier un rapport technique suite à une notification à la CE pour faire...

17.10.2019

Go

Subscription

To access all our articles, freemium and premium, create an account on FoodInnov Group!

Pourensavoirplus

Subscribe to your watch

Login

Do you want to access our entire blog, to stay informed about the latest trends?

Subscribe by creating an account, then access the PREMIUM section with unlimited access to our articles