We can accompany you

Dans vos projets d'innovation culinaire

Keep up to date with the latest news, as well as monitoring our studies

Sign up to our Premium access and get weekly news sent direct to your inbox with the latest publications and limited access to our latest monitoring.

When you subscribe to the Premium formula, you will have full access to our updated publications, regulatory monitoring and scientific and consumer studies. You will also have access to our database started 12 year ago on nutrition, regulation and innovation monitoring.
(In French language only)

Veille réglementaire
Deux nouveaux dossiers novel food déposés à la CE : graines de colza (Brassica napus) et extrait de la microalgue Phaeodactylum tricornutum

Microphyt, société française basée près de Montpellier, vient de déposer un dossier de...

22.03.2019

Go
Actus nutrition
Valorial : un projet stratégique pour rapprocher mondes agricole et agroalimentaire

“Des racines et des étoiles” : c’est le nom du projet stratégique du pôle de...

22.03.2019

Go
Côté labo
Kemin : une nouvelle technologie pour allonger la durée de vie des produits alimentaires

Kemin, société spécialisée dans les solutions de stabilisation et de sécurité alimentaire,...

22.03.2019

Go
Tendances nutrition
Nona, les nouveaux pains d’épices santé de Mulot et Petitjean

L’entreprise Mulot et Petitjean, spécialiste du pain d’épices, a, en collaboration avec...

22.03.2019

Go

Subscription

To access all our articles, freemium and premium, create an account on FoodInnov Group!

Login

Receive

our news
I accept the terms of subscription to the newsletter