We can accompany you

Dans vos projets d'innovation culinaire

Keep up to date with the latest news, as well as monitoring our studies

Sign up to our Premium access and get weekly news sent direct to your inbox with the latest publications and limited access to our latest monitoring.

When you subscribe to the Premium formula, you will have full access to our updated publications, regulatory monitoring and scientific and consumer studies. You will also have access to our database started 12 year ago on nutrition, regulation and innovation monitoring.
(In French language only)

Sciences et santé
Les aliments fermentés ont désormais une définition internationale

L’International Scientific Association for Probiotics and Prebiotics (ISAPP) a réuni une équipe...

15.01.2021

Go
Actus nutrition
L’Académie de médecine décerne le prix “Alimentation Nutrition” à un spray buccal contre l’obésité

L’obésité, une accumulation anormale ou excessive de graisse corporelle, représente une...

15.01.2021

Go
Actus Foodinnov
Le Nutri-Score a su s’imposer auprès des Français

Trois ans après son lancement, la notoriété du Nutri-Score a fortement augmenté. Selon une...

15.01.2021

Go
Sciences et santé
Aliments ultra-transformés : des effets délétères expliqués par la densité énergétique des aliments ?

La notion d’ultra-transformation des aliments, en lien avec la santé humaine, s’impose de plus...

15.01.2021

Go

Subscription

To access all our articles, freemium and premium, create an account on FoodInnov Group!

Pourensavoirplus

Subscribe to your watch

Login

Do you want to access our entire blog, to stay informed about the latest trends?

Subscribe by creating an account, then access the PREMIUM section with unlimited access to our articles